GÅ MED

Bli stödmedlem!

Under åren som gått har Du som publikdeltagare fått uppleva en orkester i tillväxt – både kvalitetsmässigt som storleksmässigt. Täljesymfonikerna har genomfört ett antal konserter som utan att överdriva håller en hög amatörstandard och dessutom varit så välbesatt att man verkligen kan kalla ensemblen för Södertäljes egen symfoniorkester! Detta är något att vara stolt över och värt att bevara eftersom det är svårt att hitta något motsvarande i andra kommuner.

Hittills har Täljesymfonikerna fått stöd för sin verksamhet från kommunalt håll och kombinerat med publikintäkterna har vi lyckats hålla igång verksamheten. Nu har vårt anslag bantats från kommunen av skilda anledningar och då kan vi inte längre bedriva en kvalitativ verksamhet.

Nu behöver vi Dig som flitig konsertbesökare och stödmedlem! Genom att komma på så många konserter du kan och erlägga entré samt ta beslutet att bli stödmedlem bidrar du till att rädda vår verksamhet!

Vad kostar det?

För att bli stödmedlem bidrar du med minst 500:-/år (det finns ingen övre gräns) och förutom att medverka till orkesterns överlevnad får du också:

• Personlig inbjudan till konserter
• Inbjudan till att sitta med vid vissa generalrepetitioner
• En ”konsertöppnare” en timme innan konserten där du får en presentation av programmet och träffa dirigenter, solister och musiker
• En exklusiv konsert endast för stödmedlemmar som vi kallar ”Stödmedlemmarnas Önskekonsert”
• Rabatt på entrén till orkesterns ordinarie konserter
• Omnämnande på orkesterns hemsida

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av stödmedlemskap och vill anmäla dig